Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
1.990 Ft
Menny.:db
Termék címkék:
amur csemege

Pop Up 11mm Mangó

Gyártó: PROMIX
Szállítási díj: 990 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. július 24.
Nem értékelt
1.990 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Termékinfo

Promix Pop Up pelletek fejlesztésekor az egyértelmű cél az volt, hogy szinte bármilyen helyzetre megoldást jelentsenek a palettán megtalálható ízek, és színek. Ennek nyomán a termékek egy igen hosszú fejlesztési és tesztelési perióduson mentek keresztül, hogy  a kezetekbe, vagy inkább a tüskétekre, vagy méginkább a halak szájába, már csak a legjobban működő, legfogósabb csalik kerüljenek.

A sokoldalúan, mégis egyszerűen használható csali egyik kulcsa, a felhajtóerő. Ez okozta talán a legnagyobb fejtörést. A csali végső formájában ez úgy lett beállítva, hogy egy 10-es normál tüske, illetve egy közepesen vastag 8-as horog használatánál már csak a tüskét emeli fel, a horog éppen karcolja a mederfeneket. Ez a csalifelkínálás az, amely a legtöbb esetben eredményes. Ennek ellenére vannak olyan szituációk, ahol a tüske mellett a horgot is el kell emelni a fenékről. Erre is megoldást jelent a csali, hiszen egy fine tüskével, és egy vékonyabb húsú horoggal kombinálva, már elemelkedik a fenéktől. Így tehát nem kell faragni, nem kell ólmozni, mindössze a megfelelő horog és tüske kombinációját alkalmazva tökéletes csalifelkínálást tesz lehetővé.

A felhajtóerő mellett vitathatatlanul a színek és az aromák bírnak a legnagyobb hangsúllyal. A palettán a legintenzívebb fluo színek mellett, amelyek a víz alatti legkevesebb szűrt fényt összegyűjtve is szinte ragyognak, felkeltve ezzel a mohóbb halak kíváncsiságát, helyet kaptak a rejtőzködő, mederfenékbe simuló természetesebb színek is, amikkel a kristáytiszta vizekben élő, esetleg óvatosan táplálkozó halakat is be lehet csapni. Az aromák tekintetében is igyekeztünk elrugaszkodni kicsit a megszokott mederből. Ennek eredményeképp különleges, hatékony, kiélezett helyzetekben is remekül bevált ízeket találhattok nálunk. Ezek a vízbe érve azonnal elkezdenek kiáramlani a csaliból, egyenesen a horoghoz vezetve a környéken lévő halakat.

A csalik mindegyikénél az aromák mellett különféle extra attraktorokat is használtunk, ilyenek például az édesítőszerek, aminosavak, különleges savak, olajok, amik mind-mind tovább növelik a hatékonyságot.

Használat

  1. Legkönnyebb felkínálási módja, ha 10mm-es vagy 15mm-es csalitüskére tűzöd. Ezzel, - ha megfelelő méretű és súlyú horgot választasz hozzá, - egy balanszírozott csalit kapsz, ami a tüskét megemeli, viszont a horgot nem, így tökéletes súlyozást biztosítva ahhoz, hogy a hal a legkisebb szippantással megszerezze.
  2. Vízbe érve azonnal oldódni kezd, aromája gyorsan szétterjed a csali körül.
  3. A csali aromája mellett a színek jelentősége is kiemelkedő lehet. Váltogasd bátran a csalit addig, amíg a lehető legtöbb kapást el nem éred. Ha valamelyikre megáll a kapás, próbáld ki a következőt, biztosan újra eredményes leszel.
  4. Különböző amino spray-kel, aromacseppekkel még tovább javíthatod a csali fogósságát. Az aromát úgy csepegtesd, hogy a method kosárban lévő etetőanyagra kerüljön a java, de a csali se maradjon ki ;)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére